Matematik

Rumfang

05. november 2023 af Lalode - Niveau: A-niveau

Hejsa 

Er der en som kan hjelpå mig med opgave c?

Vedhæftet fil: opg.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2023 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} V=2\pi\cdot \int_{0}^{2.5}x\mathrm{d}x+2\pi\cdot \int_{2.5}^{6.4}\left ( x\cdot 0.0657 \cdot \left ( x-2.5 \right )^2+1 \right )\mathrm{d}x+2\pi\cdot \int_{6.4}^{7.0}x\cdot \sqrt{3.633 ^2-\left (x-3.367 \right )^2}\mathrm{d}x \end{}


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.