Matematik

Bestem hvornår væksthastigheden er størst.

14. januar kl. 14:44 af Hussein13 - Niveau: B-niveau

Hej. 
Jeg sidder med vedhæftede opgave som jeg har lidt problemer med. Jeg forstår ikke opgave b, hvor jeg skal benytte modellen til at bestemme hvornår væksthastigheden for energieffektiviteten er størst. Jeg har blandt andet prøvet at løse ligningen f'(x)=0 , hvilket ikke hjalp. 

På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar kl. 16:43 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar kl. 16:43 af ringstedLC

b) Ved at løse f ' (x) = 0 findes eventuelle ekstrema af f = energieff.

Og ved at løse f ''(x) = 0 findes eventuelle ekstrema af f ' = stigning i energieff.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar kl. 20:25 af mathon


Skriv et svar til: Bestem hvornår væksthastigheden er størst.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.