Matematik

Annuiteter spg 1

18. januar kl. 21:38 af Ukendtanonym444 - Niveau: B-niveau
Hej
Jeg har brug for hjælp til 2 opgaver, men jeg laver et post hver.
Er der nogen der kan jeg hjælpe mig med opgave 444?
- mange tak
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar kl. 22:27 af peter lind


Svar #2
18. januar kl. 22:31 af Ukendtanonym444

#1

se https://www.regneregler.dk/annuitetsopsparing  

skal jeg bruge formlen annuitetslån?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar kl. 23:32 af peter lind

ja


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. januar kl. 23:35 af ringstedLC

#2 Nej, det er jo en opsparing:

444

\begin{align*} A &= b\cdot \frac{(1+r)^n-1}{r} &&\textup{formel (5)} \\\textup{Ydelsen\,} b &= A\cdot \frac{r}{(1+r)^n-1} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. januar kl. 12:41 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. januar kl. 13:03 af mathon

\textbf{Opgave 444}

     \small \small \begin{array}{|l|c|c|c|c|c|c|}\hline \textbf{Annuitetens v\ae rdi}&50\,000&10\,000&7\,000&15\,000&30\,000&20\,000\\ \hline \textbf{Rentefod pr. termin}&1\%&0.5\%&1.4\%&2\%&1.7\%&1.1\%\\ \hline \textbf{Antal indbetalinger}&20&15&30&35&10&25\\ \hline \textbf{Faktor}\qquad \mathbf{\frac{r}{(1+r)^n-1}}&0.045415&0.064364&0.027051&0.020002&0.092586&0.03497\\ \hline \textbf{Ydelse}&&&&&&\\ \hline \end{}


Skriv et svar til: Annuiteter spg 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.