Matematik

udfyld den tommeplads til venstre tabel

06. marts kl. 19:48 af miacalle - Niveau: C-niveau

Hvordan regner jeg dette ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts kl. 19:52 af jl9


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. marts kl. 19:53 af jl9

Aflæs hvad g(1) giver


Svar #3
06. marts kl. 19:53 af miacalle

g(1) = 4? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts kl. 19:57 af jl9

Ja, så svarer:

f(g(1)) = 7

til at:

f(4) = 7


Svar #5
06. marts kl. 19:58 af miacalle

tak 


Skriv et svar til: udfyld den tommeplads til venstre tabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.