Matematik

opgave

21. marts kl. 17:07 af yasmin678 - Niveau: C-niveau

 løs ligning 3*(2x+1)=4x+17


Svar #1
21. marts kl. 17:08 af yasmin678

 er det rigtig x er 7


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts kl. 17:13 af MentorMath

Hej - Det får jeg det også til:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. marts kl. 11:12 af AMelev

#0 Du kan altid tjekke, om en løsning er rigtig, ved at sætte ind i ligningen, beregne og se, om det passer.

3·(2x + 1) = 4x + 17 → 7 indsættes for x

3·(2·7 + 1) = 4·7 + 17
3·15 = 28 + 17
45 = 45
Sandt, så x = 7 er løsning til ligningen 3·(2x + 1) = 4x + 17


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.