Matematik

skæring mellem cirkel og linje

11. april kl. 16:50 af Astrid2911 - Niveau: B-niveau

Hej, hvad får i skæringspunktet til? fordi jeg kan ikke få det at stemme over ens.

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april kl. 16:52 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april kl. 17:11 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{a)}\\& \textup{\textbf{S}k\ae ringspunkter}\\&\textup{kr\ae ver:}\\&& \left (x+3 \right )^2+\left (y-6 \right )^2=5\quad \wedge\quad y=x+6\\&\textup{dvs}\\&& \left (x+3 \right )^2+\left (x+6-6 \right )^2=5\\\\&& x^2+2\cdot x\cdot 3+3^2+x^2=5\\\\&& 2x^2+6x+4=0\qquad \textup{divideres med 2}\\\\&& x^2+3x+2=0\\\\&&x=\left\{\begin{matrix} -2\\-1 \end{matrix}\right.\qquad \textup{som inds\ae ttes i }y=x+6\\\\&& y=\left\{\begin{matrix} 4\\5 \\ \end{matrix}\right.\\\textbf{Konklusion:}\\&&\textbf{S}_1\left ( -2,4 \right )\textup{ og }\textbf{S}_2\left ( -1,5 \right ) \end{}


Skriv et svar til: skæring mellem cirkel og linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.