Matematik

eksponentiel funktion

14. april kl. 21:43 af Fatima1602 - Niveau: B-niveau

Hej, er der en som kan hjælpe med spørgsmål c i denne opgave, tak på forhånd

Vedhæftet fil: mat opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april kl. 22:00 af Anders521

#0 Bemærk, at g(x) = f(x) - 20,7. Da du ved hvad regneforskriften er for en generel eksponentiel funktion, vil du kunne gøre rede for, at g er sådan en funktion.  


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april kl. 22:02 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april kl. 00:13 af mickymouse1

a) Bestem det tidspunkt, hvor suppens temperatur er 37 grader celcius:

f(x)=20,7+49,3*0,965^x

37=20,7+49,3*0,965^x

37-20,7=49,3*0,965^x

16,4/49,3=0,965^x

0,330=0,965^x

til sidst skal du dividere log(0,330)/log(0,965)


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.