Fysik

Areal under graf

01. juni 2024 af Sophia2006 - Niveau: B-niveau
Er der nogle der kan forklare mig hvad arealet under v(t) grafen er?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2024 af peter lind

Hvad kan du ikke forstå ved det? Det skulle du have lært i matematikken.


Svar #2
01. juni 2024 af Sophia2006

Er der mon nogle som kan jeg hjælpe mig her? Er lidt forvirret over v(t) og kunne godt bruge en formel eller lidt forklaring. Er kørt fast.

Svar #3
01. juni 2024 af Sophia2006

Jeg skal til eksamen i mundtlig fysik og skal forberede mig på rigtig mange emner. Så lige her kunne jeg faktisk godt have brug for at få opfrisker min hukommelse, da der er så meget at forstå.

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. juni 2024 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textup{For konstant acceleration: }a\\&& v(t)=v_0+a\cdot t\\\\ \textup{og integralet:}\\&& \int \left (v_0+a\cdot t \right )\;\mathrm{d}t=v_0\cdot t+a\cdot \frac{1}{2}\cdot t^2+s_0\\\\&& s(t)=\frac{1}{2}\cdot a\cdot t^2+v_0\cdot t+s_0 \\\\\\ \textup{Arealet under }v(t)\textup{-grafen er }\\ \textup{den tilbagelagte str\ae king i}\\ \textup{tiden }t. \end{}


Svar #5
01. juni 2024 af Sophia2006

Tusind tak, det var rigtigt sødt af dig at svare og brugbart svar:))

Svar #6
01. juni 2024 af Sophia2006

Lige et sidste ? Hvordan kender man den integrerede version af v(t)

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. juni 2024 af mathon

Den kinematiske formel for
hastighed er jo:

                                     \small \small \begin{array}{lllllllll} v(t)=v_0+ a\cdot t \end{}


Svar #8
01. juni 2024 af Sophia2006

Det gir mening “Tak”

Svar #9
01. juni 2024 af Sophia2006

Hvorfra kommer 1/2*t^2+s_0?

Brugbart svar (0)

Svar #10
01. juni 2024 af peter lind

det står i #4 og formodentlig også i din fysikbog. Du trænger vist til at sove på det.


Svar #11
01. juni 2024 af Sophia2006

Mange tak:)

Skriv et svar til: Areal under graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.