Matematik

Nspire- funktion

01. september kl. 08:42 af Simlars - Niveau: A-niveau

Hej har brug for hjælp med denne opgave via nspire

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september kl. 11:01 af Anders521

#0

Til begge delopgave bruger du funktionen "Integral" i TI-Nspire.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september kl. 11:08 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september kl. 11:13 af ringstedLC

a) Bestem int.-grænserne x = 0 og f(x) = 0 ⇒ x = ...

b) Brug formel (172)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september kl. 20:09 af mathon

\begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&\textup{Define }f(x)=3-x-\ln(4-x),\quad x<4 \\\\& \textup{areal:}\\&\qquad \qquad \qquad \qquad \int_{0}^{3}f(x)\mathrm{d}x \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. september kl. 20:12 af mathon

\begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\ & \textup{rumfang:}\\&\qquad \qquad \qquad \qquad \pi\cdot\int_{0}^{3}\left(f(x)\right)^2\mathrm{d}x \end{}


Skriv et svar til: Nspire- funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.