Matematik

Matematik

19. september 2024 af MagnusPins - Niveau: B-niveau

Jeg føler jeg har lavet min opgave a forkert?

 

Vedhæftet fil: 123.png

Svar #1
19. september 2024 af MagnusPins

Her er min besvarelse

Vedhæftet fil:1234.png

Svar #2
19. september 2024 af MagnusPins

Her er dataen jeg laver grafen ud fra


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2024 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2024 af mathon

                              \begin{array}{llllll} e^{-k}=0.99905\\\\ -k=\ln(0.99905)\\\\ k=-\ln(0.99905) \end{}


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.