Kemi

Korresponderende syre base par

25. oktober 2024 af Bumbum113 - Niveau: A-niveau

Hvis halvdelen af en eddikesyre er på den korresponderende base form, hvad er syrebrøkken så ? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2024 af mathon

               \frac{n\cdot 0.5}{n-0.5\cdot n}=\frac{n\cdot 0.5}{n\cdot 0.5}=1


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. oktober 2024 af mathon

pH=pK_s+\log\left(\frac{n\cdot 0.5}{n\cdot 0,5}\right)=pK_s+\log(1)=pK_s+0=pK_s


Svar #3
31. oktober 2024 af Bumbum113

Tusind tak for hjælpen!!!


Skriv et svar til: Korresponderende syre base par

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.