Matematik

FP9 2014 opgave 3.2

10. januar 2025 af lclc - Niveau: 9. klasse

Godaften, 
Er der nogen der vil være søde at hjælpe mig med opgaven ( der burde være nogle vedhæftede filer).
Tak på forhånd.
 

Vedhæftet fil: Billede .png

Svar #1
10. januar 2025 af lclc

Undskyld, jeg fik vist ikke hele opgaven med.

Vedhæftet fil:Billede tilsp.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2025 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2025 af Eksperimentalfysikeren

Det ser ud til, at der stadig mangler noget.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. januar 2025 af mathon

Antal kampe efter Najas forslag:

                                                       \begin{array}{llllll} N=\frac{8\cdot 7}{2}=4\cdot 7=28 \end{}

Når der regnes 8·7 kampe er alle kampe regnet med to gange, hvorfor der skal divideres med 2 for at beregne det rigtige antal kampe.


Svar #5
10. januar 2025 af lclc

Tusind tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. januar 2025 af M2023

#0. Se eventuelt https://studie.one/index.html.


Skriv et svar til: FP9 2014 opgave 3.2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.