Matematik

Kurve længde

26. april 2025 af Sophia2006 - Niveau: A-niveau
Er der nogen der kan hjælpe med b og c i denne opgave ( har lavet a)
Vedhæftet fil: IMG_1059.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2025 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2025 af peter lind

b) Brug formel 171 side 28 i din formelsamling

c)Hældningskoefficienten i punktet (x, f(x)) er f'(x) så løs ligningen f'(x) = 0,29)


Svar #3
26. april 2025 af Sophia2006

Vi har ingen formelsamling, den bliver udleveret til eksamener

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2025 af peter lind

De lyder mærkeligt at i først får den til eksamen!!.

Formlen er L = ∫abkvrod(1+f'(x)2)dx


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. april 2025 af mathon

Find FS på nettet.

                                 \begin{array}{lllllll} \textup{Define\;} g(x)=-0.02+\frac{0.36}{1+17\cdot e^{-8.8\cdot x}}\\\\ \textup{Define\;} gm(x)=\frac{\mathrm{d}}{dx}(g(x))\\\\ \textup{Kurvel\ae ngde af grafen for }g\textup{:}\\&&L=\int_0^{0.75}\sqrt{1+gm(x)^2}\,\mathrm{d}x \end{}


Svar #6
26. april 2025 af Sophia2006

Mange tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. april 2025 af mathon

\begin{array}{llllll}\textbf{c)} \\& \textup{F\o rstekoordinat}\\ &\textup{til punktet P:}\\&& \textup{solve}(gm(x)=0.29\; \textup{and }x>0.304795,x) \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. april 2025 af AMelev

#3 Du kan hente formelsamlinngen her.
Væn dig til at bruge den - den er den eneste ven, du må ringe til til eksamen :).

NB! Til eksamen kommer der desuden et indstiksark med formler knyttet til årets forberedelsesmateriale (i år Sandsynlighedsregning).


Skriv et svar til: Kurve længde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.