Fysik

rumraketters bevægelse

28. maj 2025 af upontheabyss - Niveau: B-niveau

hej

er dette korrekt

jeg vil find middelaccelerationen i burntiden for en aket

jeg har et graf for s(t)

jeg finder a(t)

jeg finder arealet under a(t) i [t1;t2], og fra t1 til t2 så er burntiden (altså t2-t1=burntiden)

jeg dividere arealet med burntidens længde

Er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2025 af Quarrr

#0

hej

er dette korrekt

jeg vil find middelaccelerationen i burntiden for en aket

jeg har et graf for s(t)

jeg finder a(t)

jeg finder arealet under a(t) i [t1;t2], og fra t1 til t2 så er burntiden (altså t2-t1=burntiden)

jeg dividere arealet med burntidens længde

Er dette korrekt?

Læg et billede herinde af opgaven.


Svar #2
28. maj 2025 af upontheabyss

Det er ikke en opgave men et forsøg

Er den korrekte fremgangsmåde?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2025 af Quarrr

Ja, det kan du godt fordi du skal have ændringen i hastighed også dividere det med burntidens længde for at få middelaccelerationen, fordi:

a_middel=Δv/Δt


Skriv et svar til: rumraketters bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.