Matematik

Matematik hjælp

12. november 2025 af yussefhanafi - Niveau: 9. klasse

Er der nogen der ved hvordan jeg løser disse opgaver


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2025 af mathon

\begin{array}{llllllll} \textbf{5.1}\\&& \mathbf{3} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2025 af mathon

\begin{array}{lllllll} \textbf{5.2}\\& \textup{I 6. ender man med \textbf{samme} tal som i 1.} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2025 af mathon

\begin{array}{llllll} \textbf{5.3}\\& \textup{Miriams og Haiders regneudtryk}\\& \textup{passer ikke med regneopskriften:}\\&& \textup{Miriam ganger forkert ind i}\\&& \textup{parentesen }(n+10)\cdot 3\\\\&& \textup{Haider dividerer kun n med 2}\\&& \textup{skal v\ae re }((n+10) \cdot 3-n):2 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2025 af mathon

\begin{array}{lllllll} \textbf{5.4}\\& \frac{m\cdot 6}{3}-m+10=2m-m+10=m+10&\textup{uanset v\ae rden af m} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. november 2025 af mathon

\begin{array}{llllll} \textbf{5.5}\\& 1.\:\textup{ V\ae lg et tal}\\& 2.\:\textup{Multiplicer med 6}\\& 3.\:\textup{Divider med 3}\\& 4.\:\textup{Tr\ae k det tal, du valgte i linje 1, fra}\\& 5.\:\textup{Adder med 10} \end{}


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.