Kemi

Er disse opgave korrekte

08. april 2011 af kritiko (Slettet)

Hej har jeg navngivet disse molekyler rigtigt ?

A = 2,4-diethyl-5-methyl

B = 1,2-dimethylsvovl

C =1,3-dimethylbenzen-4-niutrat


Svar #1
08. april 2011 af kritiko (Slettet)

vefhæftet fil

Vedhæftet fil:ark.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2011 af PoKulaKi (Slettet)

Jeg kan ikke se molekylerne fordi du har vedhæftet dem i sådan et besværligt format, du ville øge sandsynligheden for at nogen gider hjælpe dig markant ved at bruge pdf i stedet.

Uden at vide noget om molekylerne vil jeg dog alligevel tillade mig at fortælle dig at du ikke har gjort det rigtigt. I de to første står der kun nogle sidegrupper, der er ingen hovedkæde. Der er også noget galt i den sidste, men jeg kan ikke lige regne ud hvad uden at se molekylet. 


Svar #3
08. april 2011 af kritiko (Slettet)

har du ikke word ?

du skal bare trykke på dokumentet og så sige ok og ja. den gør det samme ved mig.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Der er forskel på de nye versioner af word og de gamle versioner af word. Docx-dokumenter kan kun åbnes med de nye versioner, mens alle .doc-dokumenter kan åbnes af alle versioner (+openoffice-programmer).


Svar #5
08. april 2011 af kritiko (Slettet)

jeg har lavet en pdf kan du se den nu:

Vedhæftet fil:ark.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Minder mistænkeligt meget om én med de 3 samme molekyler igår. Nej, nej og nej. Det er navngivet forkert. Hvad har I om, siden I sidder og navngiver dét der? Er det blevet pensum i gymnasiet i løbet af de sidste 2 år, eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. april 2011 af PoKulaKi (Slettet)

Dine svar er slet ikke i nærheden af at være rigtige. i A er det ketonen der er den vigtigste gruppe, så den skal bagerst i navnet. den længeste kæde er seks lang. på C nr. 4 er der en alkohol, dens prefix er hydroxy. på C nr. 5 er der en methylgruppe(det eneste du havde gjort rigtigt). Der er slet ikke nogle ethylgrupper noget sted.


Svar #8
08. april 2011 af kritiko (Slettet)

hvad kommer den så til at hedde


Brugbart svar (1)

Svar #9
08. april 2011 af exutu (Slettet)

3.eren er da vildt underlig...det er da en resonansstruktur man ville forvente ligger under 1 % i forhold til den med en dobbelt binding mellem O'et og N'et (navngivningen er dog den samme men hvis det er en gymnaise opgave er det vildt misvisende)


Brugbart svar (1)

Svar #10
08. april 2011 af exutu (Slettet)

ps. 3.eren hedder 2-amino-5-methyl-4-nitrobenzylsyre  og er en røv at navngive...


Svar #11
09. april 2011 af kritiko (Slettet)

hvad med 1 og 2 exutu ??


Skriv et svar til: Er disse opgave korrekte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.