Matematik

find funktionsforskrift

12. april 2011 af mwindfeldt (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej..

Jeg er gået lidt i stå i en opgave hvor jeg skal oprette en funktionsforskrift for en indtegnet graf. Det er opgave 6.3 i vedhæftede regneark. Håber at i kan hjælpe mig.

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Fyn rundt - Maj 2008.xls

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2011 af mette48 (Slettet)

(300,74730)

(600,32430)

(830,0)

hældning (74730-32430)/(300-600)=42300/(-300)=-141

74730=-141*300+b ⇒ b=74730+42300=117030

y=-141x+117030


Svar #2
13. april 2011 af mwindfeldt (Slettet)

mange tak.


Skriv et svar til: find funktionsforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.