Kemi

formel, hvordan finder jeg koncentrationen

13. april 2011 af Lijanna (Slettet)

Hej

C1*V1=C2*V2=C3*V3                                  ....c, konc. v, volumen  C1/V1 i første opløsning  C2/V2 i anden opløsning C3/V3= den endelige konc. og volumen.

Hvordan finder jeg koncentration c3, hvis alle andre værdier er oplyst? Det er fortyningsformel.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Hvis ALLE andre oplysninger er kendte så er

C1*V1 = C3*V3 <=> (C3 = C1*V1) / V3

Men det ville være så meget nemmere, hvis du skrev opgaven ind.


Skriv et svar til: formel, hvordan finder jeg koncentrationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.