Matematik

Lineær modeller

15. april 2011 af MonicaAK (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Jeg har trukket eksamensspørgsmålet:

fortæl om lineær modeller.

kan nogen hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2011 af Krabasken (Slettet)

- Fat i mat.-bogen og slå op under "lineær model"

Der står det hele ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2011 af Euroman28

En lineær model er en matematisk udvikling der kan beskrives udfra formlen.

f(x) = a*x + b.

Lad os sige at du har en spand vand der indeholder 10 L vand. Du bore et hul og vandmængden aftager 0.5L/sek.

Opstil den lineærmodel for hvornår det antages at vandet er drænet ud af spanden.

Du ved ved t  = 0 sek, så indeholder spanden 10L det svare til et startpunkt (0,10) og da du ved at en lineær ligning skære y-aksen i (0,b), så følger modellen f(s) = 10 - 0.5*s

Det er et eksempel på en lineærmodel.

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2011 af Euroman28

Du kan læse om det her

http://plus.systime.dk/index.php?id=499

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Lineær modeller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.