Debat

Hvad betyder det der.

23. april 2011 af KN88 (Slettet)

Hej jeg tror ikke, jeg er den eneste, der nogen gang ser et tegn, en forkortelse, et ord, eller bare andre ting hvor man tænkter hvad betyder det der, og derfor laver jeg den her tråd, hvor folk kan lægge de ting man ikke ved hvad betyder, så andre kan fortælle en det.

jeg lægger ud hvad betyder det der: lol og N_N


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

lol = laughing out loud. "Griner højlydt".

N_N er vist en nymodens form for smiley.


Brugbart svar (2)

Svar #2
23. april 2011 af Thinkpositive (Slettet)

 Hej! 

N_N er en nu om dages smiley, som betyder at jeg er helt væk i det du lige har skrevet... Det er sådan en reaktion en klovn giver, når den er helt lost...Men det er absolut ikke ensbetydende med, at den der anvender smileyen indrømmer at vedkommende er en klovn.. Det er bare et ansigtsudtryk, som man som regel anvender under en chat...   

N_N = øjnene

  _    = munden


Brugbart svar (2)

Svar #3
23. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 Google er din ven.


Brugbart svar (2)

Svar #4
24. april 2011 af Quantum (Slettet)

 hvad er pt????


Brugbart svar (2)

Svar #5
24. april 2011 af KjelTo (Slettet)

pt = Pro Tempore (dansk; for tiden)

Mange forkortelser kan findes her: http://forkortelse.dk/


Skriv et svar til: Hvad betyder det der.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.