Matematik

Hjææælp! Jeg kan ikke forstå det!

28. april 2011 af ninie145 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen.

Jeg er blevet stillet dette spørgsmål.

En funktion er givet ved F(x)=4*a^x

Hvor a er et positivt tal. Grafen for denne funktion går gennem punktet (2,100)

Bestem tallet a.

Og hvordan gør man så det?

Jeg vil selv skyde på noget med vækst (r) men jeg har lidt svært ved at regne ud hvordan man finder væksten hvis det er tilfældet.

På forhånd tak

Nick


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2011 af peter lind

Du sætter de givne værdier ind. Så får du ligningen100=F(2) = 4*a2


Skriv et svar til: Hjææælp! Jeg kan ikke forstå det!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.