Matematik

hurtig hjælp

28. april 2011 af jesperole (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan finder jeg siden a, når jeg ved at side c= 35 og b=36??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2011 af bassemusen7 (Slettet)

har du lært om phytagoras, tangens osv..?


Svar #2
28. april 2011 af jesperole (Slettet)

ja,


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2011 af sonu (Slettet)

 er det en retvinklet trekant??(altså hvor en af vinklerne er 90 grader)


Svar #4
28. april 2011 af jesperole (Slettet)

ja


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Så benyt Pythagoras.


Svar #6
28. april 2011 af jesperole (Slettet)

ved at bare sige 35^+36^2 = 2521 = 50,209


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Det kan ikke bekræftes, før du fortæller, om det er siden a eller siden b, der er hypotenusen.


Skriv et svar til: hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.