Kemi

Hjælp til bestemmelse af Kkat

28. april 2011 af MadinaBibi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nogle der kan hjælpe mig med hvordan jeg kan beregne Kkat når jeg har dataerne

Km til at være på

Km =0.40160642570281  og Vmax til at være 72.109797839461.

Opgaven er en del af min SRO opgave som skal afleveres imorgen, håber virkelig der er nogen der kan finde ud af det:)

Mvh Madina


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2011 af vejgeh (Slettet)

Kcat = Vmax / [E]T , altså Vmax divideret med den totalt enzymkoncentration.. Og ud fra din Km kan du jo nok bestemme Vmax - Husk at 2x hastigheden ved substratkoncentrationen Km = Vmax...


Skriv et svar til: Hjælp til bestemmelse af Kkat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.