Matematik

Cos, sin, tan?

01. maj 2011 af d09 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg har en trekant hvor jeg kender: 

B=90 grader

lilla a=9

Hvordan regner jeg lille b ud? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2011 af AskTheAfghan

Er a modstående katet eller hosliggende katet for vinklen B?


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. maj 2011 af SuneChr

Vi skal yderligere kende en side eller en vinkel.


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. maj 2011 af SuneChr

   b  =  √ ( a2 + c2 )    ∨   b  =  a / sin A    ∨    b  =  a / cos C

# 4:    Opgaven skal stilles rigtigt. Der er alt for mange brugere, som senere siger:  "Nårhh, ja..".


Svar #4
01. maj 2011 af d09 (Slettet)

Nåre ja, jeg kender jo også lille c= 24. Tak for hjælpen :) 


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. maj 2011 af AskTheAfghan

Du skal bare bruge Pythagoras' læresæstning, som SECC har skrevet...


Brugbart svar (1)

Svar #6
01. maj 2011 af Anxyous (Slettet)

 Der er ingen grund til at skrive 'lille b'. Vi kan godt se forskel på b og B.


Skriv et svar til: Cos, sin, tan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.