Fysik

Energi - beregninger

03. maj 2011 af guimle (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har lige vedhæftet en opgave jeg meget gerne vil have hjælp med

Vedhæftet fil: til studieportalen.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. maj 2011 af mathon


 Enytte = 0,40·(P/A)·A·t = 0,40·(870 J/(s·m2))·(18365 m2)·(8,5·(3600 s)) = 1,95565·1011 J = 195,565·109 J ≈
                                                                                                                                               195,6 GJ
                                                                                                                                                                

 


Skriv et svar til: Energi - beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.