Matematik

Hurtigt!

03. maj 2011 af Jodo (Slettet)

 1/9 del af 230????


Svar #1
03. maj 2011 af Jodo (Slettet)

 En matematik nørd, hjælp tak :-D.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2011 af mathon

          230/9 = (234 - 4)/9 = 26 - 4/9  = 25 5/9


Svar #3
03. maj 2011 af Jodo (Slettet)

 Kan du gøre den mere simpel?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. maj 2011 af over9000 (Slettet)

ja.

25.555555555


Svar #5
03. maj 2011 af Jodo (Slettet)

 Så man skal bare sige de 230 dividere de 9 fra de 1/9 dele

- Plus, hvad er 1/9 del i decimal? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. maj 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#5

Det simpleste er følgende.

Du skal bare dele 230 med 9.

230/9 = 25,55

1/9 = 0,11...


Svar #7
03. maj 2011 af Jodo (Slettet)

 Og hvad skal jeg så gøre derefter :D.


Skriv et svar til: Hurtigt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.