Matematik

Parentes ganget rigtigt ud

05. maj 2011 af pige24 (Slettet)

x2 + (x - 3) = x * (2 + x)

x^2+x+3=2x+x^2

x+3=2x

x=3

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Fortsæt dog i den anden tråd for helvede da... Jeg sidder og venter på at du skriver i den? Hvorfor skal du have en ny tråd til at få at vide, at det stadig er forkert og at du derfor SELV bør se, hvor du laver din fejl?


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. maj 2011 af NejTilSvampe

 x^2 + x  minus 3 = 2x + x^2


Skriv et svar til: Parentes ganget rigtigt ud

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.