Matematik

reducer udtrykket

05. maj 2011 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 
hej! 

a) 2xy / xy + xz

= 2xy / x(y + 2)

= 2y / y+2 

Men det kan jeg bare se er forkert, da jeg mangler z :o 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Nej, du laver en fejl. Hvor kommer 2-tallet fra? Du bytter lige pludseligt z ud med 2? Den går ikke :)

2xy / (xy + xz) = 2xy / (x(y + z) = 2y / (y+z)


Svar #2
05. maj 2011 af studerende20 (Slettet)

 ååh tak, det er rigtigt!!!


Skriv et svar til: reducer udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.