Matematik

At udlede en anden formel af annuitetsformelen??

12. maj 2011 af molius (Slettet)

<p>Hej.</p> <p>Jeg skal g&oslash;re rede for begrebet opsparingsannuitet og de st&oslash;rrelser der indg&aring;r. Desuden, g&oslash;r rede for hvordan den ene formel kan udledes af den anden. Hvilken anden formel?? Er det det modsatte af opsparing (alts&aring; l&aring;n) der mon menes??</p>

Mvh molius :-)


Svar #1
12. maj 2011 af molius (Slettet)

undskyld - men havd dælen skete der lige der??


Svar #2
12. maj 2011 af molius (Slettet)

Jeg prøver lige igen: gør rede for begrebet opsparingsannuitet og de størrelser der indgår. Gør også rede for hvordan den ene formel kan udledes af den anden! Men jeg er i tvivl hvad der menes - er det annuitetslånet der menes?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2011 af mathon

                  generel formel

                                                     Ap = y · ((1+r)p - (1+r)p-n) / r               

gældsformel  for p = 0

opsparingsformel for p = n


Svar #4
12. maj 2011 af molius (Slettet)

Mange tak :-)


Skriv et svar til: At udlede en anden formel af annuitetsformelen??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.