Matematik

Bevis at f(x)=1/x er differentiabel

12. maj 2011 af gameir02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, har brug for lidt hjælp.

Er der nogen der kan forklare og vise mig hvordan man beviser at f(x)=1/x er differentiabel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2011 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2011 af NejTilSvampe

Edit: var åbenbart ikke nær så hurtig. =)


Skriv et svar til: Bevis at f(x)=1/x er differentiabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.