Matematik

En lineær funktion

18. maj 2011 af hvadsåhvis (Slettet) - Niveau: A-niveau

 En lineær funktion f går gennem punkterne (0,4) og (4,0).

<p class="MsoListParagraph" style="margin-left:83.2pt;mso-add-space:auto; text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1">(a)    Bestem forskriften for f.  funktionen af f

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. maj 2011 af Kalobiotik (Slettet)

 Har du hørt om programmet TI?


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

y=ax+b

a = (y2-y1) / (x2-x1)

Indsæt derefter det fundne a sammen med x og y fra et af punkterne i ligningen y=ax+b, så får du b


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. maj 2011 af NejTilSvampe

 eller løs ligningssystemet

0 = 4a+b  og  4 = 0a + b 

b får du jo foræret =)

0 = 4a + 4 => a = ?


Skriv et svar til: En lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.