Matematik

Trekant: side + areal

20. maj 2011 af presario (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har vedhæftet et billede af en trekant, hvor jeg har indsat de fundne værdier.

Jeg skal beregne siden AF, men jeg har kun 2 værdier.

Og arealet af trekant ABM


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2011 af feuni (Slettet)

der er ikke noget billede


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2011 af mathon

                                 2T = ab·sin(C) = ac·sin(B) = bc·sin(A)


Svar #3
20. maj 2011 af presario (Slettet)

flyttet til ny tråd (vedhæftet trekant)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1021263&goto=1021263#1021263


Skriv et svar til: Trekant: side + areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.