Matematik

Trekant: side + areal (vedhæftet trekant)

20. maj 2011 af presario (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg har vedhæftet et billede af en trekant, hvor jeg har indsat de fundne værdier.

Jeg skal beregne siden AF, men jeg har kun 2 værdier.

Og arealet af trekant ABM
 

Vedhæftet fil: trekant.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2011 af feuni (Slettet)

afb er en retvinklet trekant ok.


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. maj 2011 af mathon

                                             |AF| = 2·|MC| - |FC| =  2·(7,06+2,41) - 2,41


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. maj 2011 af over9000 (Slettet)

Du har udregnet MC og vinkel C?

du vil gerne udregne trekanten ABM, du har højden, en vinkel og en sidelængde. Kan du regne resten ud?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2011 af over9000 (Slettet)

Ja, Mathons er i 10 gange nemmere end mit foreslag. Jeg havde overset det med median, godt set! :)


Svar #5
20. maj 2011 af presario (Slettet)

Ja det har jeg.

|MC| = 9,47

∠C = 76,03°

Dvs. at

|AF| = 16,53?
 


Svar #6
20. maj 2011 af presario (Slettet)

Tak for hjælpen, har regnet arealet ud.


Skriv et svar til: Trekant: side + areal (vedhæftet trekant)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.