Fysik

effekt formlerne

21. maj 2011 af thomasjørgensen (Slettet)

 Effekt formler 

E=P*t 
P =E/t 
E= energi P= Effekt(watt) t= tid (måler man i sekunder) 

er de, de rigtige formler ?

  eller skal der være stort delta på E og t?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2011 af mathon

                                          P  =  E/t  =  U·I  =  R·I2  =  U2/R


Skriv et svar til: effekt formlerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.