Kemi

at bestemme et ukendt stofs koncentration

22. maj 2011 af denkolge (Slettet) - Niveau: C-niveau

hey , jeg har fået følgende  spørgsmål som jeg ikke forstår.

Du skal gøre rede for, hvordan det i praksis er muligt at bestemme et ukendt stofs koncentration.???

PÅ FORHÅND TAK FOR HJÆLPEN.. : D


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2011 af mathon

bring det på gasform
og mål
                            p og T
du har da
                            c = p/(R·T)

                       


Svar #2
22. maj 2011 af denkolge (Slettet)

jeg forstår det desværre ikke :(

skal man ikke bruge formlen C = v/n  for at finde koncentrationen ??  

vil du ikke være sød og uddybde lidt mere .. :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Det kan lade sig gøre i praksis vha. titrering af den ene eller anden art.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2011 af mathon

                         p·V = n·R·T

                         p = (n/V)·R·T = c·R·T

                         c = p/(R·T)


Skriv et svar til: at bestemme et ukendt stofs koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.