Fysik

Radioaktivitet ! hjælp vigtigt

06. juni 2011 af trinerasmussen1991 (Slettet)

Hvordan er man kommet fra

A = k * N0 * at         til  A = A0 * at   eller A0 * e-kt  ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

A = A0 * (1/2) t/T1/2

Ovenstående er formelen for aktiviteten - har ikke set den formel, du har skrevet. måske er den ens. 

A0 er aktiviteten til tiden t = 0. 


Svar #2
06. juni 2011 af trinerasmussen1991 (Slettet)

nej den formel du lige har skrevet er formlen for henfaldsloven, 

den formel jeg skrev skulle meget gerne være formlen for aktivitet?


Skriv et svar til: Radioaktivitet ! hjælp vigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.