Matematik

vinkler og sidelængder

06. juni 2011 af aandersen2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvad forståes der ved:

udled mindst 2 formler for sammenhængen mellem vinkler og sidelængder i en retvinklet trekant?

nogle der kan hjælpe? hvad skal man gøre?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. juni 2011 af peter lind

Der er 4 formler sin(v) = modstående katete/hypotenusen, cos(v) = hosliggende katete/hypotenusen, tan(v) = modstående katete/ hosliggende katete, cot(v) = hosliggende katete/ modstående katete


Svar #2
06. juni 2011 af aandersen2 (Slettet)

er det bare det man skal?


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. juni 2011 af peter lind

ja


Svar #4
06. juni 2011 af aandersen2 (Slettet)

tak :-D


Skriv et svar til: vinkler og sidelængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.