Matematik
Forståelse af spørgsmål om ligninger
06. juni 2011 af
Freddy-holm (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:6.0pt;line-height:normal;tab-stops:
63.0pt">Gør rede for de regler der gælder ved løsning af ligninger, herunder nulreglen.
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:6.0pt;line-height:normal;tab-stops:
63.0pt">Hvilke regler skal jeg komme ind på her, altså udover nulreglen?
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:6.0pt;line-height:normal;tab-stops:
63.0pt"></o:p>
Skriv et svar til: Forståelse af spørgsmål om ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
