Matematik

Gange

06. juni 2011 af Silkebuchardt (Slettet)

Hej.

Jeg sider med et gange stykke, men er gået helt i stå.

Stykket lyder således:

73*57=4161

Men jeg kan simptlhen ikke finde ud af hvordan jeg gør.

Det er nemt, og jeg kan godt gange. Men der sider jeg bare fast.

Spørg mig ikke hvorfor. Men hvis i lige kan hjælpe sige hvad jeg skal, ville jeg blive glad.

:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. juni 2011 af Technology (Slettet)

hvor er det sødt :)

ser du

først ganger du 3 med 7. Det giver 21, altså 1 med 2 i mente.

Dernæst 3 med 5 = 15 plus 2 i mente = 17

i alt 171

Dernæst sætter du et 0

og så ganger du 7 med 7, 49, altså 9 med 4 i mente

og sidst 7 · 5 (35) plus 4 i mente = 39

i alt 3990

sidst plusser du dine resultater

3990+171 = 4161! 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2011 af sarajensen12 (Slettet)

73 gange med 57

så starter du med at sætte et 0 også siger du 7 gange med 7 og efter 7 gange med 5 derefter siger du 3 gange med 7 og efter 3 gange med 5 også plusser du dem sammen..

du må godt noook være bagud i matematiiik


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2011 af Technology (Slettet)

Vær konstruktiv! Du spiller smart som om du er noget... Du har sgu selv været der en gang!


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2011 af sarajensen12 (Slettet)

hvad snakker du ooom ?


Svar #5
06. juni 2011 af Silkebuchardt (Slettet)

Tak for hjælpen ;')


Brugbart svar (1)

Svar #6
06. juni 2011 af AskTheAfghan

Der er utrolig mange måder hvordan det skal regnes ud ...

             Hvis 4*5 = 4 + 4 + 4 + 4 + 4   ... så er det også det samme som (4*3) + (4*2)  

                                                                                                                  =   (4 + 4 + 4)  + (4 + 4)

       Derfor .. 

                .. igen det samme som ..

.. så er du klar til at regne det ud


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. juni 2011 af SuneChr

Se her:

http://www.youtube.com/watch?v=SXx2VVSWDMo&feature=related 

Ta' den som en sommerspøg !


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. juni 2011 af sarajensen12 (Slettet)

hahahahaxd


Skriv et svar til: Gange

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.