Kemi

ion = kemisk forbindelse

07. juni 2011 af louisææ (Slettet)

Hej alle..

Giver I mig ret i at en ion = en kemisk forbindelse..? for hvad gør ellers at et atom går sammen med et andet :s

Louise


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. juni 2011 af PoKulaKi (Slettet)

Det lyder lidt som om du forveksler en kemisk forbindelse og en kemisk binding. En kemisk forbindelse er et stof der består af mere end en slags atomer. En kemisk binding er det der gør at forskellige atomer går sammen. Der er overordnet set to slags bindinger.  

Der er ionbindinger, som er det jeg forestiller mig er det du taler om. Men der er også kovalente bindinger som findes i fx H. http://da.wikipedia.org/wiki/Kovalent_binding


Skriv et svar til: ion = kemisk forbindelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.