Matematik

bevis, er det fint at stoppe her:

14. juni 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

vil bevise at 

sba k* f(x)dx = k * sba f(x) dx 

er det fint at stoppe når man har vist at ..... k * F(b) - k * F(a) 

s = ∫ 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2011 af mathon

                    (k·F(x)) ' = k·f (x)

hvorfor
                   ∫ k·f(x)dx = k·F(x) + c

og

                  ab k·f(x)dx  =  k·F(b) - k·F(a)  =  k·(F(b) - F(a))  = k·abf(x)dx


Svar #2
14. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

tak for det. 


Skriv et svar til: bevis, er det fint at stoppe her:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.