Matematik

bevis, er det fint at stoppe her...

14. juni 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

følgende vil jeg bevise 

ba  f(x) + g(x)dx =  ∫ ba f(x)dx + ∫ ba g(x)dx 

er det fint at stoppe her:

...... F(b)-F(a)+G(b)-G(a)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2011 af mathon

                     (F(x) + G(x)) '  =  f(x) + g(x)
hvorfor
                     ab (f(x) + g(x)) dx = F(b) + G(b) - (F(a) + G(a))  = F(b) - F(a)  +  G(b) - G(a)  =

                                                                          ab f(x) dx  +  ab g(x) dx


Svar #2
14. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

mathon, tak for det. du forklarer meget pædagogisk... 


Skriv et svar til: bevis, er det fint at stoppe her...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.