Fysik

serieforbindelse haster skal bruges til eksamen i morgen

16. juni 2011 af natasjah (Slettet)

 Hej

jeg kan ikke helt regne opgave b ud. hvordan regner jeg den indre resistance. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2011 af AskTheAfghan

Up = U0 - Ri - I   eller  Up = Ry·I    ... De to sættes sammen, og Ri isoleres; Up = Up ⇔ Ri = (U0/I) - Ry     

... hvor Up = Polspændingen,     Ri = indre modstand,     Ry = ydre modstand    og   I = ampere...


Skriv et svar til: serieforbindelse haster skal bruges til eksamen i morgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.