Fysik

Udledning af Ohms 2. lov??

24. juni 2011 af 1949 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der kan forklare mig hvordan jeg kan udlede Ohms 2. lov? Kan forstå, at man skal tage hensyn til, at der er en indre resistor, som man kan bestemme modstanden på. (batteri). Ohms lov med et ekstra U..

Har aldrig kunnet finde ud af, at udlede matematik og fysik, så har svært ved at forstå det.

U(pol) = U(ydre)

U(0) = U(indre) + U(pol)

U(0) = R(indre) * I * U(pol) =>

U(0) - R(indre) * I = U(pol)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2011 af mathon

                         Uo =(Ri + Ry)·I

                         Uo = Ri·I + Ry·I

                         Uo = Ri·I + Upol

                         Upol = Uo - Ri·I


Svar #2
24. juni 2011 af 1949 (Slettet)

Tak, det var også det jeg kom frem til :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. juni 2011 af YesMe (Slettet)

What the fuck? Du mente vist bol istedet for pol? Fyfy ..


Skriv et svar til: Udledning af Ohms 2. lov??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.