Dansk

stil

24. august 2003 af SP anonym (Slettet)
hej jeg skal skrive en stil om vanskelig kærlighed, og jeg ville høre om der var nogle af jer der havde nogle gode forslag hvad jeg kan skrive om, og hvis i selv har skrevet den vil jeg også gerne have ideer? knus

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2003 af Yasw (Slettet)

Bare lige en ide, men noget med kærlighed på tværs af forskellige ting. Enten pga. afstand eller kulturel baggrund. Det er nok oplagt at skrive noget om problemet med arrangerede ægteskaber i det moderne samfund.
Eller evt. noget med homoseksuelle, som vel også må siges at være svært en gang imellem.

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2003 af Rune G. (Slettet)

Ja forskelle i kulturel baggrund er et spændende aspekt. Bevæger man sig uden for Europa (også bare i Europa!) er der jo vidt forskellige opfattelser af hvordan man viser sin kærlighed. F.eks. i Japan hvor man ikke kysser eller i det hele taget viser kærtegn overfor sin kæreste på offentlig vej. Eller noget vidt forskelligt fra Danmark som i Afrikanske lande, eksempelvis Uganda, hvor det er kotume at når en mand skal giftes med en kvinde skal hun seksuelt "godkendes" af mandens far. Han bedømmer så om hun er værdig til hans søn...
Ydermere i stedet for at fri til en kvinde jagter han hende gennem byen, banker og voldtager hende
Når de saa er blevet gift lever de efter "den man tugter elsker man" og hvis kvinden ikke får lidt ugentlig tæsk tror hun at manden ikke længere elsker hende.
Meget langt fra danske normer og værdier, men ikke desto mindre sandt.
Med sådanne store kulturelle forskelle, kan man til tider nemt forstå at der kan opstå mange problemer og mangel på forståelse ved forelskelse på tværs af kulturer.

Skriv et svar til: stil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.