Kemi

hvem er det klogeste til at svare????

05. august 2011 af studienord (Slettet)

 til at svare på spørgsmål om Absolute usikkerhed osv???


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. august 2011 af SuneChr

Foreløbig er der sikkert ingen, der er klogest til svare på spørgsmål, der ikke er præciseret nærmere. O.s.v. skal du selv formulere. Hvad er det for spørgsmål, du stiller? Vær konkret i stedet for. En hel afhandling om usikkerhed kan du sikkert allerede finde på nettet.


Svar #2
05. august 2011 af studienord (Slettet)

 Tusind tak Secc, her er spørgsmålene:

1) En HPLC -eluent fremstilles ved at afmåle følgende voluminer med måleglas:

500 mL ionbyttet vand , s = 5 mL

400 mL ethanol , s = 5 mL

100 mL  5,0 % phosphorsyre , s = 2,5 mL

a) Beregn den absolute usikkerhed , s , og den relative usikkerhed som CV % på det totale volumen.

b) Angiv det totale volumen med det korrekte antal betydende cifre.

2) Til bestemmelse af en NaOH-opløsnings koncentration (i mol/L) afvejes 0,4062 g (s = 0,0001 ) kaliumbiphthalat , som titreres med 19,82 mL (s = 0,015 )mL NaOH. Usikkerheden på molvægten kan udelades. Molvægten kaliumbiphthalat = 204,22 g/mol.

a) Beregn den absolute usikkerhed , s, og CV% på C(NaOH)

b)angiv resultatet med det korrekte betydende cifre. 

tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er samme spørgsmål, som du har kørende i to tidligere tråde, senest her: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1051699


Svar #4
05. august 2011 af studienord (Slettet)

 Jamen, jeg fik ikke nogen svare 


Skriv et svar til: hvem er det klogeste til at svare????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.