Matematik
Sidder helt fast i ligning!
25. august 2003 af
SP anonym (Slettet)
Her er opgaven som jeg MEGET gerne vil have hjælp til at løse:
Vis, at når l: y=ax+b og P1(X1;Y1),P2(X2;Y2)E l
så kan b beregnes som:
B=X2*Y1-X1*Y2
----------- (Divideret med!)
X2-X1
Vis, at når l: y=ax+b og P1(X1;Y1),P2(X2;Y2)E l
så kan b beregnes som:
B=X2*Y1-X1*Y2
----------- (Divideret med!)
X2-X1
Skriv et svar til: Sidder helt fast i ligning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
