Matematik

impuls

17. august 2011 af Kristina0 (Slettet)

en bil med massen 3500 kg kører med 55 km/t bestem bilens impuls.

jeg er igang med at repetere, og kan ikke huske hvordan man laver denne opgave håber nogen kan hjæpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

impuls = masse · hastighed

p = m · v


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

Bilens impuls regnes ved formlen

p = m·v 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Giv nu folk en ærlig chance for at få lov til at gange ud selv. I øvrigt giver det ikke mening at aflevere resultatet med så mange betydende cifre.


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#3

Ja, det er i orden :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. august 2011 af AskTheAfghan

#4

Du måtte have redigeret det. Men, det er altså fint nok at vise, hvad massen og hastighed står for uden at svare på hvad resultatet er.


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Jeg tror ikke, du er i tvivl om, hvad jeg mener.

Mit svar i #3 gik på en tidligere version af dit svar i #2, som du redigerede inden for de 10 min, formodentlig som reaktion til #3.


Brugbart svar (1)

Svar #7
17. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#6

Somme tider bliver man selv så grebet af tingene, at man får lyst til at lave hele opgaven. Det er jo hamrende sjovt.


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Ja, det er da rigtigt, og det er da så også i orden på et senere stadium i tråden, efter at opgavestilleren har haft chancen til at forsøge selv.


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#8

Ja, du har ret. Jeg er somme tider nok en kende for hurtigt ude med mine opgavebesvarelser. Det beklager jeg.


Brugbart svar (1)

Svar #10
17. august 2011 af Anxyous (Slettet)

 #0:

Husk at bruge korrekte enheder, når du skal regne det ud.


Brugbart svar (1)

Svar #11
17. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Ja for Guds skyld, husk dine enheder. De har stor betydning for facit.


Svar #12
17. august 2011 af Kristina0 (Slettet)

tak tak ^^


Brugbart svar (0)

Svar #13
17. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#12

Hvis du skulle være i tvivl, så spørger du bare :-)


Svar #14
17. august 2011 af Kristina0 (Slettet)

:)


Svar #15
17. august 2011 af Kristina0 (Slettet)

der er faktisk 1 ting jeg skal spørge om, det er lidt pinligt for jeg kan huske at det plejede være let, men har bare glemt hvordan man løser den. det er den nedenstående opgave.

(1002 *101)/100-3


Brugbart svar (0)

Svar #16
17. august 2011 af AskTheAfghan

Benyt:    an/am = an-m


Svar #17
17. august 2011 af Kristina0 (Slettet)

ja, men den brugte jeg også det jeg bare er i tvivl om er når de har forskellige rødder, hvordan beregnes det så.


Brugbart svar (0)

Svar #18
17. august 2011 af Anxyous (Slettet)

 #17:

Sæt 101 uden for brøken, så kan du måske overskue det lidt bedre.


Svar #19
17. august 2011 af Kristina0 (Slettet)

okay mange tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #20
17. august 2011 af SuneChr

Generelt:  Efterhånden er der ingen udfordring i at hjælpe herinde. Man kan jo overveje, om man overhovedet gider mere. Jeg véd, at I kan, men gi' spørgerne en chance, og lad det blive en dialog frem for en præstation.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1054696  
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1054761  
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1054762  
 


Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.