Matematik

Nogle som kan hjælpe??

20. august 2011 af PatrickGG (Slettet)

 Anne : 2(9-5x)               18 - 5x= 28             -5 x=10         x=-2


Bente 2(9-5x)                    18-10x=28            -10x=10        x=-1

Carla  2(9-5x)                     18-10x=28            10x-=10      x=1

Hvilken løsning er rigtig og hvilke fejl laver de andre... 
Plz hjælp mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Den første er forkert. Husk at gange i alle led.

Den anden er korrekt.

Den sidste er forkert, her glemmer du at x = 10/-10 = -1 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2011 af mathon

     ...den første er forkert, da begge led i parentesen skal multipliceres med 2


Skriv et svar til: Nogle som kan hjælpe??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.