Matematik

ligning

27. august 2011 af Marianne271 (Slettet)

Kan ikke forstå denne ligning.. Har forsøgt men kan ikke få det til passe..

Ligningen:

-x + 4 = 8 .....


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Isoler x . Træk 4 fra på hver side, og gang så med -1 på hver side.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. august 2011 af mathon

eller
          læg x til på begge sider              -x + x + 4 = 8 + x
                                                              4 = 8 + x

          træk 8 fra på begge sider            4 - 8 = 8 + x - 8

                                                             -4 = x
                             

.......
       lærer du noget, eller copy-paster du bare?


Svar #3
27. august 2011 af Marianne271 (Slettet)

Nååårh okay...

Tak for hjælpen...

Jeg har selvfølgelig lært noget af det !


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.